Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co přejí kamarádi, kteří se sešli na oslavě jeho padesátin, nejtěžšímu zpěvákovi českého šoubyznysu Pavlu Vohnoutovi řečenému Kyklop? Hlavně zdraví. A to i s ohledem na jeho velkou nadváhu.

"Já jsem zhubnul a váhu si držím, ale Pavel je zastáncem rychlých řešení. Vždycky zhubne a zase to přibere zpátky. Snad mu to hubnutí tentokrát vyjde, přece jen už nejsme nejmladší a musíme si hlídat zdraví," míní Kyklopův kolega z kapely Maxim Turbulenc Daniel Vali.

"Je to dospělý člověk, sám musí vědět, co je pro něj dobře. Ale nadváha určitě zdravá není. Přeju mu hlavně zdraví," míní tanečnice Jovanka Vojtková, která sama zápasila s poporodními kily, a přestože kojí, už je skoro na své váze.

Hlavně zdraví přejí Kyklopovi i kamarádi Davide Mattioli a Kamil Emanuel Gott. Ten nás překvapil tím, že mu skoro slezly vlasy. "Už je mi přes padesát, vlasy odcházejí, ale hlavně, že mi neodešel hlas," řekl Super.cz zpěvák, který na párty v hotelu Alwyn oslavenci zazpíval slavné hity Karla Gotta (†80) právě ve chvíli, kdy jeho jmenovec vcházel do dveří. "Myslím, že trapné to nebylo, Karel mě naopak mnohokrát pochválil," svěřil.

Štěstí a zdraví popřála i krásná zpěvačka Hana Robinson, která se také objevila na pódiu. Sama toho ví o problémech se zdravím dost. Před pár lety jí lékaři diagnostikovali roztroušenou sklerózu, s níž se potýká s úsměvem na tváři a snaží se myšlenky na nemoc zahnat prací.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám