Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako herečku jsme Alici Bendovou (50) v žádném novém projektu dlouho neviděli. Soustředí se spíš na sociální sítě a také se věnuje realitám. Je tak spíš už prodavačka než herečka, i když sama přiznává, že by si ráda zase zahrála.

„Mám smluvní závazky, kterým musím dostát. Něco nafotím, něco natočím, připravím na Instagram. Netočím film ani seriál, ale tolik reklamních věcí, že si říkám, že by bylo dobré to proložit nějakým seriálem. Líbil by se mi nějaký lehký, který by zabral pár dní v měsíci. Teď jsem herečka leda tak doma,“ uznala Alice, že na sociálních sítích funguje jako takový Horst Fuchs v sukních.

Ale dělám k tomu i další věci, které mě nesmírně baví. To jsou třeba nemovitosti. Jezdíme se štábem po republice a točíme nemovitosti lidí, kteří mě třeba oslovili právě přes Instagram. To je práce, kterou mám strašně ráda,“ doplnila Alice, se kterou jsme v našem videu probrali i další odklad svatby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám