Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když někam přijdou, upoutají pozornost všech přítomných. Mnohým z nich pak na tváři vykouzlí šťastný ruměnec, protože tihle dva k sobě prostě patří. Není pochyb o tom, že se hledali se, až se našli. Nejinak tomu bylo i na premiéře snímku Tady Havel, slyšíte mě?, kam se Dáša VokatáOldřich Kaiser (68) vypravili.

Na dlouho očekávaný dokument byli oba velmi zvědaví. A na výjimečnou událost se také patřičně oblékli. O tom jsme vás ostatně před pár dny na Super.cz informovali. Z kostkovaných kabátů by měli ve Skotsku jistě velkou radost. Přece jen si herec a hudebnice vybrali vzor, který má většina lidí spojený se skotskými dudáky. Jak vidno, sluší i muzikantům ve středu Evropy.

Někomu to může přijít úsměvné, zlí jazykové by mohli dokonce tvrdit, že až příliš tlačili na pilu, jenže opak je pravdou! Vokatá a Kaiser nechodí na akce, aby odcházeli od módní policie s jedničkou. V tomto ohledu to mají na háku a jdou si vlastní cestou.

Ta je zejména v případě věčně vysmáté písničkářky velmi barevná, leckdy dost odvážná a vždy dost nezapomenutelná. Paní Dáša klidně vynese svršek, který by se zdráhaly obléknout i mnohem mladší dámy. A vždy tak činí s grácií sobě vlastní.

Stejně tak Kaiser, který navíc kombinuje styly jako málokdo. Kostkovaný kabát klidně doplní kloboukem, za který by se nemuseli stydět ani francouzští mušketýři.

Reklama

Další články

Načítám