Hlavní obsah
Článek

Možná vydělává desítky miliónů dolarů ročně, přesto Justin Timberlake (30) patří k těm celebritám, které peníze ze své kapsy pouštějí jen velmi nerady. Šetrný herec a hudebník teď přiznal, že třeba oblečení nakupuje jen jednou ročně a nikdy nepodlehne marnivému utrácení. Justin prý navíc věří, že za peníze se štěstí koupit nedá.

„Řekl bych, že jsem docela skromný. Většinou nakupuju oblečení pro sebe jen jednou ročně a v tom pak chodím bez problému celý další rok. Jak to řekl Prince: Peníze vám nemohou koupit štěstí, ale mohou vám pomoci zaplatit váš provoz. Je hezké mít domy v Los Angeles a New Yorku. Trávím dost času v obou, takže je hezké mít domov. Ale nepotřebuji je,“ tvrdí Timberlake.

Magazínu Observer pak také při rozhovoru svěřil, že není typem člověka majícím hordy přátel a že si dokáže představit stárnutí na malém městě.

„Vyrostl jsem na malém městě a mohl bych spočítat své přátele na prstech jedné ruky, pořád takto žiju. Myslím, že na malém městě zemřu. Když nebudu už schopen hýbat kostmi, najdete mě na nějakém místě, které je venkovské a prostorné,“ dodal Justin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám