Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jude Law už je zasloužilým šestinásobným otcem a na svou nejstarší dceru může být právem pyšný. Iris Law, kterou má z manželství s herečkou Sadie Frost, je ve dvaceti letech úspěšnou modelkou.

Krásná brunetka vyrazila do společnosti ve velmi odvážných šatech se zajímavými průstřihy. Na londýnském gala značky Bvlgari zářila v zeleném modelu, který měl hluboký výstřih jak zepředu, tak i zezadu. Modelka si na snímcích, které najdete níže v galerii, neustále upravovala obě strany, aby jí něco nevykouklo. Nepatří totiž mezi prvoplánově odhalující se hvězdičky jako například mladší sestra Kate Moss Lottie.

Kromě modelingu už také vstupuje, jako její starší bratr Rafferty, do světa filmu. Svůj debut předvede v televizní sérii o skupině Sex Pistols, kterou natáčí oscarový režisér Danny Boyle. Iris Law si zahraje módní ikonu londýnského punku Soo Lucas, známou jako Soo Catwoman.

Reklama

Další články

Načítám