Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco v Praze probíhal Česko-Slovenský ples, pořádná jízda to byla i v Brně. Tam se známé tváře rozjely na Jubilejním plesu, který slavil už 60. výročí. A po dlouhé době se zde objevila i atletka a držitelka olympijské medaile Šárka Kašpárková.

Na ples dorazila se svým novým přítelem, finalistou Muže roku Davidem Plevou, herečka Bára Mottlová (37), která jako vždy zaujala modelem s odvážným dekoltem. "Už jsme spolu byli na plese v Teplicích, kde spolu žijeme," překvapila Bára tím, že společnou domácnost nesdílejí v domě u Prahy, který si nedávno pořídila. Pohledy ale přitahovaly i další známé dámy jako Monika Leová (32), Eva Decastelo (45), která do Brna spolu s Lucií Zedníčkovou přijela jen na otočku, nebo Sandra Parmová Pospíšilová (38).

Celou rodinku, včetně tříměsíční dcery, vyvedla na ples, kde vystupovala, zpěvačka Olga Lounová (43), která po porodu vypadá fantasticky. Mezi vystupujícími byl i Roman Vojtek (52) se svojí manželkou Petrou. Další mladá maminka, modelka Hana Vágnerová, dorazila v doprovodu svojí sestry, která je stejně půvabná jako samotná maminka ročních dvojčátek.

Jak to nejen těmto známým dámám na plese v Brně slušelo, na to se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám