Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charitativní akce nadace krále Karla III. byla plná hvězdných hostů, jedna z přítomných celebrit ale přece jen vyčnívala. Nebyl to nikdo jiný než modelka Emily Ratajkowski (32), která zvolila saténové šaty s výstřihem až k pupíku.

Model kopíroval každou její křivku, nejvíc pozornosti ale poutal do dekoltu. Ten měla modelka pojištěný, látka se na prsou nehnula ani o milimetr. Fotografové viděli jen to, co sama chtěla, málo to ale rozhodně nebylo. Před média předstupovala opatrně a na koberci se nesla jako laň.

Fanoušci si z ní ale začali utahovat, že její šaty vypadají lacině, jako by byly spíchnuté cestou na akci na zadním sedadle, ptali se, jestli jsou vůbec hotové a s narážkou na odvážný dekolt komentovali, že je škoda, že zadní část má vepředu. Jeden z komentujících vtipkoval, že vypadá jako přesýpací hodiny jeho babičky.

Na záběrech můžete nahlédnout do zákulisí focení na společenských akcích, kdy se celebrity řadí u logo stěny a čekají na svou chvilku. Na pokyn organizátorů pak předstoupí před fotografy, kterých bývají desítky i stovky, a postupně zapózují na několika místech, aby záběry měli zástupci všech médií.

Akce nadace Karla III., který ji založil ještě v době, kdy byl princem, se konala v New Yorku. Organizace se zaměřuje na podporu dětí a mladých lidí ve věku 11 až 30 let. Těm například pomáhá se vzdělávat, nebo hledat práci.

Další články

Načítám