Hlavní obsah
Článek

Svatba, vysněný cíl části žen a taky pořádný strašák těch dalších. Stihnu se vdát do třicítky? Co když zůstanu na ocet? Žádný stres, tyto slavné dámy to nestihly ani do čtyřicítky a jsou úspěšné a krásné. Podívali jsme se na zoubek tomu, proč se Naomi Watts (55) vdávala poprvé až po padesátce a proč se Charlize Theron (48) nebo Winona Ryder (52) nevdaly vůbec.

1. Oprah Winfrey se rozhodla zůstat svobodná a věnovat se svým profesním cílům

Oprah Winfrey (69), uznávaná i obávaná hvězdná moderátorka, má za sebou úžasnou kariéru, která zahrnuje talk show, filmovou produkci a vlastní televizní stanici. Přestože má od roku 1986 životního partnera, spisovatele a podnikatele Stedmana Grahama (72), nikdy se za něj neprovdala. Oprah se nebála tomu postavit čelem a vždy otevřeně mluvila o svém rozhodnutí zůstat svobodná.

2. Condoleezza Rice má za sebou úspěšnou kariéru, která se ale neslučovala s manželstvím

Condoleezza Rice (68) je jednou z nejvíce respektovaných žen ve vysoké politice. Rice si vytvořila úspěšnou kariéru, která jí ale zamezila v tom podvolit se manželství. Přestože se jí podařilo skloubit osobní život s pracovním, nikdy se nevdala.

3. Diane Keaton řadí mezi muže svého života např. Woodyho Allena nebo Ala Pacina

Diane Keaton (77), slavná americká herečka, producentka a režisérka, která proslula svou

ikonickou rolí ve filmu Annie Hall, získala za svou kariéru mnoho prestižních ocenění. I přes to, že neodmítala vztahy, mezi muže jejího života patřil např. Woody Allen (87) nebo Al Pacino (83), zůstala nezadaná a údajně v tom sehrála roli kariéra.

4. Charlize Theron se zaměřila převážně na výchovu svých dvou adoptovaných dětí

Ikonická jihoafrická herečka a producentka, Charlize Theron (47), která je také považována za jednu z nejkrásnějších, má za sebou několik vážných vztahů. Žila s hercem Stuartem Townsendem (50) nebo se Seanem Pennem (62). K svatbě ale nikdy nedošlo. Charlize se nebála o tomto tématu otevřeně hovořit, dle jejích slov se zaměřila převážně na výchovu svých dvou adoptovaných dětí, a právě v tom vidí smysl svého života. Sama ale není, v současné době tvoří pár s modelem Alexem Dimitrijevičem (46).

5. Winona Ryder ve vztazích prý neumí moc chodit

Winona Ryder (51), výrazná americká herečka, v průběhu své kariéry učarovala nejednomu

slavnému muži, mezi jejími partnery byl i Johnny Depp (60), do kterého se zamilovala při natáčení filmu Střihoruký Edward. Po jejich rozchodu měla Winona velké psychické potíže, ze kterých se nemohla dostat.

Jejím dalším partnerem byl také slavný herec Matt Damon (52). Ani tento vztah ale nevydržel a Winona Ryder se do čtyřicítky nevdala. I když, jak sama se smíchem tvrdí, se vdala za kolegu Keanu Reevese (58) při natáčení filmu Drákula, kde je oddával opravdový kněz. Chodí ale již několik let s někým jiným, s módním návrhářem Scottem Mackinlayem Hahnem (52). Jak ale sama říká, ve vztazích prý neumí moc chodit.

6. Naomi Watts se poprvé stala nevěstou až ve svých 54 letech

Zpráva o její svatbě obletěla celý svět, nedávno se vynikající herečka Naomi Watts (54) vdala poprvé, a to ve svých 54 letech. Zřejmě teprve teď potkala toho pravého. Jejím manželem se stal herecký kolega Billy Crudup (54). Možná je to tím, že ji prý umí rozesmát, uvedla Naomi Watts. Herecký pár se spolu nenudí, rádi spolu chodí na rande a často je můžete potkat, jak se po New Yorku prohánějí na kole.

Reklama

Další články

Načítám