Hlavní obsah
Článek

Občas se skoro musí představovat, když se doma potkají. Bývalá hvězda juda a nyní hlavně režisér Petr Jákl a jeho nádherná manželka Romana Jákl Vítová (46) se vídají asi tak málo, že jiné manželství by to už nevydrželo. A to bude ještě hůř!

Pár se objevil ve štěrboholském obchodním centru na akci Dopisy Ježíškovi, v rámci které celebrity i lidé „z ulice“ mohou až do 21. prosince vybírat dárky, o které si napsaly děti z dětských domovů.

A Romana při té příležitosti naoko tak trochu lamentovala. „Nedávno jsme měli po dlouhé době letět na dovolenou do Ománu, ale kvůli nemoci starší dcery jsme to museli zrušit. Je to škoda, Petr totiž bude mít v příštím roce kromě jiného i víc práce v zahraničí, takže možností užít si spolu jako rodina moc nebude. Chtěli jsme to stihnout teď,“ stěžuje si.

Jákl, který chystá natáčení velkofilmu o Janu Žižkovi, už je nyní doma skoro méně často, než pošťačka. „Právě jsme se vrátili z lokací a jsem z toho nadšený. Mám už vybrané hrady, kde se bude Žižka natáčet a plno dalších zajímavých míst. Taky dál hledáme bojovníky, ale už začínáme i s castingy větších rolí,“ prozradil nadšený producent a režisér.

A když vyráběl vánoční ozdoby, ukázal, na co myslí. Udělal totiž jakýsi palcát. „Trochu se bojím, že až se přípravy natáčení rozběhnou naplno, na Valentýna dostanu sudlici nebo řemdih,“ dodala se smíchem Romana.

Reklama

Další články

Načítám