Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Salma Hayek (57) jako by v posledních letech objevila elixír mládí. Za tři roky sice oslaví šedesátku, reálně ale vypadá stále mladší a mladší. Z posledních fotek jsou její fanoušci opět nadšení.

Herečka před časem zjistila, že založit si účet na sociální síti bylo skvělé rozhodnutí. Její fanoušci přibývali velmi rychle, teď už jich má na Instagramu 27,5 milionu. A pečlivě také volí, jaký obsah jim nabídnout. Kromě střípků z běžného života se čas od času ukáže v plavkách, což její sledující kvitují s velkým povděkem. Teď ale zveřejnila snímky ze společenské akce, na kterých je zcela oblečená a stejně jejich prostřednictvím vyvolala nadšení. Vypadala totiž naprosto úchvatně.

Salma se společně s dalšími osobnostmi zúčastnila slavnostního galavečera Academy Museum 2023, který se pořádá kvůli získání financí pro pořádání programů a výstav muzea pro veřejnost. Její dress code byl bezchybný, herečka zvolila dlouhé krémové šaty, které obepínaly její postavu a daly tak vyniknout křivkám. A právě vosí pas byl jednou z věcí, které si lidé všimli. Některé zlé jazyky sice Salmino hubnutí připisují nechvalně proslulému léku Ozempic, jiní ale hereččinu postavu chválí. A nejen ji. Ve tváři herečka opět omládla a její věk by jí určitě nehádal ani její nejzarytější odpůrce.

„Jako by ani nebyla skutečná. Lidský mozek ani nedokáže pochopit, proč je tak krásná, je téměř andělská,“ píše například jeden fanoušek. „Sakra holka, ty vůbec nestárneš, jsi tak krásná,“ vyznává se druhý. „Jsi přelud, nejzářivější bohyně,“ přidává se třetí. „Nedávno jsem sledovala Desperado a musím říct, že teď snad vypadá ještě lépe,“ komentuje další s odkazem na film, který byl natočen už v roce 1995. Jestli se Salmě podařilo zastavit čas díky pozitivnímu přístupu k životu a dobré stravě, jak říká ona sama, nebo si dopomohla i dalšími prostředky, je otázka, pravda ale je, že na svůj věk vypadá skutečně fantasticky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám