Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdeňka Černá alias Lulu je na své umělé poprsí velmi pyšná. Přála by si jeho objem ještě zvětšit. Na českých klinikách se ale dozvěděla pro ni velmi smutnou zprávu. Větší prsa už nejsou možná.

Já jsem se ptala na všech klinikách v Česku. A i tam, kde se říká, že dělají větší velikosti, mi řekli, že už větší nedokážou udělat. Už prý nemají k dispozici implantáty. Jsem zklamaná, je to na mě moc malé, dokud to nebude možné, tak se budu muset smířit s tím, co mám,“ svěřila se Lulu Super.cz.

My se s Lulu potkali na RedFace, kde loni soutěžila, a nemá problém se do klece opět vrátit. Ráda by se utkala v budoucnu s Agátou Hanychovou (39), protože holky spolu mají nedořešené účty.

Během našeho rozhovoru došla řeč i na upravený nos, se kterým má Lulu kvůli plastikám problém. Špatně se jí dýchá. „První operace nedopadla podle mých představ, takže pak probíhala reoperace. Ale pořád to ještě není tak, jak by to podle mě mělo vypadat. Jdu ještě k jednomu expertovi, který můj nos údajně dokáže opravit, tak mi držte palce, aby mi doktor řekl nějakou pozitivní zprávu,“ doplnila Lulu v našem rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám