Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zahájení lyžařské sezony ve Špindlerově Mlýně si nenechala ujít ani moderátorka Iveta Vítová (40)s desetiletou dcerou Anetkou. Dvouletý Matěj zůstal u babičky s dědou, protože byl nachlazený. „Máme to tady jako dámskou jízdu,“ svěřila Iveta.

Kromě zábavy proběhlo bobování, lyžování, ale i hotelové wellness, to holky pojaly i trochu pracovně. Luxusní outfity do hor, které měly na sobě během rozhovoru, totiž pouze fotily, poté, jak můžete vidět v naší fotogalerii, se převlékly do vlastních kousků. Ostatně Anetce na jejím modelu stejně chyběla růžová.

Drahé ovšem není jen oblečení, ale i celkový pobyt na horách. Iveta se ale snaží, aby se svými finančními možnostmi děti o nic, na co byly zvyklé, neošidila. „To, abychom si dojeli v zimě na víkend nebo jarní prázdniny zalyžovat, zvládneme. Anetka na to byla odmalinka zvyklá a já ji za žádnou cenu nechci ochudit,“ svěřila Iveta.

„Na hory, hezké Vánoce, snad i letní Chorvatsko, budeme mít snad vždycky. Nechci fňukat, jenom mě mrzí, že se věci nedějí tak, jak se měly dít a bylo to domluvené, a jsem trochu v úzkých. Ale ne natolik, abychom si neudělali jednou za čas hezký víkend, i když nebudeme moc utrácet. Nic nám nechybí, bydlet zatím kde máme, auto máme půjčené,“ dodala Vítová.

Reklama

Další články

Načítám