Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Mašlíková (41) odletěla s rodinou na dovolenou. S manželem Andrém Reindersem, ke kterému se po roce odloučení vrátila, a synem Andreáskem odcestovali do Ománu. Ani tady Hanka, která je milovnicí a propagátorkou pohybu a aktivního životního stylu, nepolevuje.

Do hotelového fitka vyráží denně, časně ráno, až se někteří její fanoušci diví a ptají se, proč maká i na dovolené, kde by měla odpočívat. Hanka odpovídá, že cvičení pro ni není za trest, jde o návyk, který ji dělá šťastnou. Díky tomu je Hanka v nejlepší formě za poslední roky.

„Jako modelka jsem neměla žádný zadek, vlastně mi záda pokračovala na nohy. Ani nevíte, jak jsem šťastná a pyšná zároveň, že se mi tu moji prďku ve 40 letech podařilo zakulatit. Díky cvičení s většími váhami mám konečně zadek,“ pochvaluje si.

Šťastná může být i v osobním životě. Ještě před pár měsíci s manželem mluvili o rozvodu, nyní prožívají vztahový restart. „Hodně se mě ptají ženy, které prožívají krizi vztahu, jak z toho ven. Já na to nemám odpověď, každý jsme jiný, každý vztah je jiný. To, že se nám to s Andrém podařilo slepit, je zázrak a jsem za to vděčná,“ řekla Super.cz Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám