Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný hardrockový club v centru Prahy slavil 15. narozeniny. Na oslavy dorazil i muzikant Radek Banga (42) se svou ženou, kteří společně také slavili. Je tomu 15 let, co se dali dohromady. Svatbu měli o tři roky později.

Já se přiznám, že nejsem takový velký romantik, ale už jsem za ty roky pochopil, že každá žena potřebuje vidět romantické signály. Snažím se tedy. Dělám to tak hezký, jak můžu, ale přiznám se, že jinak jsem romantický jako motorová pila,“ prozradil se smíchem Radek Super.cz.

O tom, jak nejlépe pěstovat dlouhodobý vztah, má zpěvák jasno. „Trávit spolu co nejvíce času. My jsme zjistili, že když sdílíte spolu život, tak ten vztah budujete nejlépe. My jsme těch patnáct let téměř každý den od rána do večera spolu,“ popsal nám recept, který si ne úplně každý dokáže představit.

A zároveň v rozhovoru dodal, že má radost i ze svého pracovního života. „V listopadu jsem vydal svou druhou sólovou desku a aktuálně z ní vyšel můj třetí singl. Jmenuje se Prázdný místo a daří se mu moc hezky,“ doplnil Radek Banga.

Reklama

Další články

Načítám