Hlavní obsah
Článek

Herec John Travolta (58) má sice manželku a s ní děti, přesto holduje také pánským penisům. Nezvládnutí svého sexuálního chtíče v přítomnosti jednoho kalifornského maséra se mu ale může prodražit. Ten totiž na bisexuálního herce podal žalobu za sexuální obtěžování. V ní uvádí, že mu Travolta opakovaně osahával varlata a masturboval penis.

Travolta si prý objednal erotického maséra za smluvní cenu 200 dolarů (asi 3 800 korun) na hodinu za masáž celého těla včetně pohlavních orgánů. Ovšem hvězda filmové Pomády měla ležet a maséra se nedotýkat, nechat se pouze ukájet. Po chvíli hollywoodský herec začal muže přesto osahávat a dráždit mu pohlavní orgány.

Podle žaloby Travolta odvezl maséra objednaného telefonicky svým černým SUV vozem do bungalovu hotelu Beverly Hills. Tam probíhala masáž, při níž nejmenovaný žalující masíroval herci „poloztopořený“ penis asi hodinu bez incidentu. Pak ale Travolta zamířil rukou do masérova rozkroku a osahával mu „šourek a okraj penisu“. Když ale masér odmítl sex, herec se nenechal odbýt slovy: „No tak, chlape, já ti ho vyhoním.“ Pak prý začal masérovi masturbovat penis a svěřil mu, že kariéru si vybudoval právě sexuálními pozornostmi producentům. „Hollywood je ovládán homosexuálními židy, kteří očekávají za odměnu sexuální potěšení,“ tvrdil podle žaloby Travolta.

Masér herce žaluje o dva milióny dolarů – asi 38 miliónů korun. „Tato žaloba je naprostý výmysl a výplod,“ reagoval Travoltův právník Marty Singer s tím, že podává ihned kontražalobu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám