Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na příští rok chystá svatbu, takže jsme se zpěvačkou Janou Fabiánovou probírali předsvatební přípravy. Sami jsme zapomněli, že dcera Nadi Urbánkové (†83) už kdysi vdaná byla, takže nevěstou nebude poprvé. A dostali jsme se i ke změně příjmení.

Původně se zpěvačka jmenovala Linda Nemejovská, s tímto příjmením se také poprvé vdávala. To už ale měla nové křestní jméno. Linda jí nikdy k srdci nepřirostla a maminka jí tehdy řekla, že původně měla být Jana a tak se jí stala na matrice doopravdy.

"První svatbu jsem stihla velice mladá, ve dvaceti. Ve dvaadvaceti jsem se pak rozvedla. Byl to můj první kluk a nebyli jsme na to připravení. Rozešli jsme se v pohodě jako kamarádi a žádné majetkové vyrovnání jsme řešit nemuseli, protože ani jeden jsme nic neměli," vzpomínala. "Tehdy jsem přijala jeho příjmení Machková," upřesnila.

Příjmení pak změnila na Fabiánovou kvůli tomu, že bude lepší pro svět šoubyznysu. "Bylo to po souhlasu maminky. Inspirovala mě Vlasta Fabiánová, herečka, kterou zbožňuju a moje máma ji taky milovala," vysvětlila. Tohle příjmení si prý nechá i po svatbě. Fabiánové se nechci vzdát, protože už bych si to nepamatovala ani já. Takže budu zřejmě Jana Baťha Fabiánová," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám