Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že má doma sexy chlapa, nikdo nepochybuje, k blahopřání ke Dni otců ale možná nevybrala nejlépe... Jennifer Lopez (54) tatínkům k jejich nedělnímu svátku pogratulovala výběrem fotek svého muže Bena Afflecka (51), přičemž na té první a hlavní je slavný herec a režisér nahý.

Snímek je pochopitelně cenzurovaný, aby bylo možné jej na Instagramu zveřejnit, přesto byl pro mnohé zpěvaččiny fanoušky až příliš. „Post k uctění táty. Všechno nejlepší, tatínku. A všechno nejlepší všem skvělým tatínkům!! Milujeme vás a vážíme si vás víc, než kdy budete vědět,“ napsala JLo.

Na dalších snímcích je na video záběrech s manželem, nechybí ani jejich společná selfíčka.

Mnoho fanoušků zkritizovalo, někteří velmi tvrdě, celkový výběr fotek, jimiž chtěla zpěvačka Den otců oslavit.

„Je mi z toho blbě. Nevím přesně jak, ale nějakým způsobem se mi to zdá zvrácené“ nebo „Jsem zmatený, myslel jsem si, že jsem otevřel Grindr“, komentovali hojně nahý snímek i fakt, že na dalších jsou ona a její muž, chybí ale jakýkoli záběr na Bena s dětmi, tedy jako otce. „Nejlepší táta, ale ani jedna fotka s jeho nebo jejími dětmi,“ pozastavovali se hromadně.

Podle těch, kteří se zpěvačky zastali, by kritici neměli druhé odsuzovat a lidé by obecně neměli být tak negativní.

Affleck je otcem tří dětí, s exmanželkou Jennifer Garner mají dcery Violet (17) a Seraphinu (13) a syna Samuela. Lopez má patnáctiletá dvojčata Maximiliana a Emme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám