Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Igora Chmelu znají diváci z Ordinace v růžové zahradě 2 a také ze show Partička. Sympatický herec ale nyní šokoval svou otevřeností. Promluvil o tom, že má za sebou drsný zážitek. Kvůli zbytkovému alkoholu v krvi totiž skončil na šest hodin ve vězení a přišel o řidičák.

„Hodnej jsem nebyl. Bohužel jsem nadýchal zbytkovej alkohol. Ale byl tak velkej, že jsem si šel sednout za katr na šest hodin,“ zavzpomínal herec na své krušné období. O všem se rozpovídal v pořadu Celebrity v autoškole na kanálu Ten Smlsal novináře Matěje Smlsala.

Zároveň vysvětlil, že se nejednalo o to, že sedl za volat přímo po požití alkoholu, jednalo se opravdu o zbytkový alkohol v krvi. „Ale aby to pak nebylo, že Chmela chlastal za volantem! Nenapadlo by mě řídit s tím, že si dám. Po týhletý zkušenosti už vůbec!“

Tehdy ho ani nenapadlo, že by sednutí za volat druhý den bylo tak fatální rozhodnutí. Vše odhalila policejní kontrola, protože Igor zapomněl zapnout světla. „Já jsem se cejtil v pohodě, ale samozřejmě to byla minela (chyba, pozn. redakce). Ještě jsem měl půjčený auto od bráchy a pět set metrů před cílem zvedl ten policajt ruku,“ vzpomíná herec na nepříjemnou zkušenost.

Igor Chmela následně putoval rovnou za mříže do cely předběžného zadržení. Dnes už má herec papíry dávno zpátky a dává si pozor, jak dlouho po bujarém večírku může usednout za volat.

Reklama

Další články

Načítám