Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Boho (32) využila možnosti vycestovat a s novým přítelem Matějem Liškou vyrazila k moři. Jako destinaci zvolili jeden z Kanárských ostrovů Fuerteventuru. O radost z cest se modelka a zpěvačka, známá mj. z show Tvoje tvář má známý hlas, pochlubila i se svými fanoušky.

„Asi jde poznat, kdo z nás je víc ve vodě. Já se do žádných větších akcí raději nepouštím a držím se hezky při kraji, to mi úplně stačí,“ napsala modelka ke společnému snímku. V komentářích u něj jsou její fanoušci zajedno: „Jste krásný pár“, vzkazují Jitce.

Nového partnera followerům Jitka „představila“ koncem června, když sdílela společnou fotku spolu s komentářem, že je v tom až po uši. „Nějaký ten pátek už to bude, co mi zamotal hlavu. Nebýt mého zlomeného palce (jooo, co člověk pro lásku neudělá, že?), asi bychom to nikam nedotáhli. Teda my to stále táhnem a doufám, že táhnout už budem napořád,“ napsala Jitka.

S Liškou se Boho seznámila v listopadu, pár tvoří od února. „V srpnu to bude rok, co jsem odešla od manžela. Myslím si, že na nový vztah už mám trošku právo. Užívám si, co teď je,“ řekla Super.cz.

Hudebníka Lukáše Boho si Jitka brala v červenci 2015. V listopadu téhož roku se jim narodila dcera Rosalie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám