Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a modelka Jitka Boho (32) se v Karlových Varech vůbec poprvé ve společnosti ukázala se svým partnerem, politikem Tomášem Hřebíkem, se kterým má synka Tadeáše. Několikaměsíční miminko rodiče do Varů vzali s sebou.

„Asi stokrát jsem se Tomáše ptala, jestli raději nezůstaneme na pokoji, aby nám to lidé nedali sežrat, že jdeme na koncert s Tedíkem. Jsem ráda, že jsem dala na něj a vyrazili jsme, protože po prvním songu Téďa usnul. Dala jsem ho za stěnu, přikryla stříšku ještě dekou, takže měl relativně klid,“ napsala Jitka s úsměvem na sociálních sítích se slovy, že malý celý koncert prospal.

Jitku a Tomáše zachytil náš fotograf také během dne, když se byli i se synkem projít. Nutno dodat, že to Jitce velmi slušelo. Zelený overal obepínal její postavu, kterou má necelý rok po porodu v parádní formě. „Postavu nemám zadarmo, denně cvičím,“ svěřila se krátce pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám