Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) brzy oslaví první výročí se svým partnerem Zdeňkem Polívkou. V náručí namakaného zápasníka oblíbená zpěvačka neuvěřitelně rozkvetla. Není tak divu, že Lucka bere svého milého na důležité společenské akce.

Partneři se nyní ukázali na slavnostní premiéře nové české komedie s názvem Můžem i s mužem, která se konala v pražské Lucerně. Lucka zvolila černé letní šaty. Všichni si navíc všimli, že mezi Luckou a Zdeňkem to opravdu stále jiskří. Během večera totiž měli oči jen pro sebe.

Co se týče jejich léta, k moři se nechystají. Zůstanou v naší domovině. Lucka má totiž mnoho pracovních povinností. Výlety po naší krajině ale samozřejmě stihne. „S dětmi proplujeme všemožnými hrady a zámky, protože točím pohádku. Ony mě nikdy neviděly v pohádce, slyšely mě jako Mavis v Hotelu Transylvánie, ale já jim nepouštím věci se sebou, jsem radši, když jsou se mnou na těch hradech, aby trochu zažily genius loci,“ svěřila se zpěvačka nedávno Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám