Hlavní obsah
Článek

Ženu ani květinou neuhodíš, říká se. To platí ale asi jen v případě, pokud člověk není Jiřím Krampolem (85) a nemusí poslední rok řešit jeden skandál své manželky Hany Krampolové (†59) za druhým. Moderátorovi Nikdo není dokonalý ruply nervy a místo květiny vzal do ruky noviny s článkem o jeho ženě a pěkně ji s nimi vytrestal! „Co jsi to zase prováděla!“ zuřil.

K incidentu došlo na víkendovém tenisovém turnaji v Hradci Králové. Krampol dorazil sám a vůbec neměl tušení, že jsou noviny plné toho, že jeho manželku policie obvinila z nebezpečného pronásledování kvůli psaní výhružných a sprostých esemesek své bývalé kamarádce Janě Szabové. Až když dorazila s řidičem jeho žena a s pláčem mu ukázala noviny, Krampol dostal nervy.

„Opravdu se na ni neskutečně rozčílil a nadával jí, proč komu zase něco nakecala. Navíc mu už stokrát slíbila, že té ženské psát nebude. Zrušila si kvůli tomu mobil, z nového jí ale psala vesele dál sprosťárny. Jirka už ten nápor nervů nevydržel a trochu ji těmi novinami propleskl. Může být ale ráda. Kdyby jí dal ránu, dopadla by špatně. Takhle se jí nic nestalo,“ uvedl pro Super.cz svědek konfliktu. Z trestání nehodné Hany vznikly i fotografie, Krampol ale donutil fotografa, aby snímky na místě smazal.

Bavič se později své manželky stranil, aby mu zase nezavdala příčinu k rozčílení. „Nejdřív dostala hysteráka, že jí umřela maminka, že se léčí u psychiatra, ale že po tom článku přišla všechna léčba vniveč, pak se ale změnila její nálada o 180 stupňů a smála se na všechny strany. Nakonec zase propukla v pláč,“ řekl nám jeden z přihlížejících.

Krampol si chtěl spravit chuť tenisem, nepřešel ale přes čtvrtfinále. Navíc měl potíže s nohou. Nejlépe z mužských celebrit si vedl pokerový hráč Martin Stazsko, který se probojoval až do finálové čtyřhry. Výtěžek z turnaje posílá pořadatel Přemysl Krupička nadaci Naše dítě.

Související témata:
Noviny

Reklama

Další články

Načítám