Hlavní obsah
Článek

Herec a producent Jiří Pomeje (†54) se dnes odpoledne vydal do centra Prahy na výběr oblečení, v kterém bude moderovat primácké VIP zprávy. Zatímco však jeho kolegyně Ivana Gottová s Laďkou Něrgešovou mívají kromě výjimek fešné slavnostní róby, Pomeje přísahá, že sáčko a kravatu na něm jen tak někdo neuvidí. „Jsem obyčejnej člověk z lidu, určitě nebudu vypadat, mluvit a působit antikoncepčně. A klidně přijdu i v montérkách. A slibuju vám, že fakt reportáže o exmanželce budu uvádět vždycky pravdivě,“ řekl Super.cz bývalý manžel Ivety Bartošové (†48).

Zpěvačka se tak může těšit na pěkné rýpance ze strany bývalého chotě. Zatímco dosavadní moderátorské stálice pořadu o životě celebrit každou chvíli hlásí, že uvidíme konečně pravdivou a upřímnou zpověď kontroverzní pěnice, která nám pak tvrdí, že nikdy nespáchala sebevraždu a vážně nepije, Pomeje už dříve kamarádům řekl, že klidně řekne pravdu. „Povím: Podívejte se, jak se moje bývalá stará zase prdla,“ tvrdil. Za dobu trvání manželského svazku už pozná, kdy je v reportáži pod vlivem, a jak nám potvrdil, nebude se stydět na to upozornit ani diváky.

„Nechci uvádět žádné zlé reportáže. A těm o Ivetě bych se rád úplně vyhnul. Když ale nebude zbytí, uvedu to pravdivě. Nebo raději vůbec. Ať si to vysílají jiný den. Nebudu lidem o Ivetě nic předstírat,“ slibuje Pomeje. Ten má ohledně exmanželky ještě jedno velké přání. „Chci být tím prvním, kdo uvede reportáž o tom, jak Iveta měla vyprodaný koncert v Lucerně a jak zahájila svoje turné. Ale musí to být opět pravda a ne mazání medu kolem pusy,“ dodal.

Stále ještě veřejně tvrdí, že nic jistého ještě nemá a i Prima mlží. Vždyť na středu svolala na kamerové zkoušky do VIP zpráv kromě Pomejeho i další zvučná jména. „Já se za tím neženu. Ale hřeje mě, že mě s nabídkou uvádět VIP zprávy oslovil přímo generální ředitel Primy Marek Singer, zatímco kolegyně se na konkurs hlásily samy. Držím upřímně všem dámám palce, ať jim to vyjde,“ dodal Pomeje, který se podle našich zaručených zpráv poprvé divákům představí sedmnáctého března.

Reklama

Další články

Načítám