Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiří Langmajer (57) si už před několika lety oblíbil otužování, které podporuje zlepšení fyzického i duševního zdraví.

Herec se nyní o svou zálibu v chladných koupelích opět podělil se svými fanoušky. Otužování si ostatně dopřává i u sebe doma, kam si pořídil i speciální vanu, díky které se může pohodlně otužovat celý rok.

„Tak, důležité je dýchání, úplně se uvolnit a dýchat. Nezapomeňte, že otužování se musí chvíli cvičit, tak pěkný den. Zdravotní benefity otužování snad nemusím zmiňovat. Ty každý rozumný člověk zná,“ svěřil se Jiří Langmajer ve videu, které si pořídil během otužování a jen tak tak že opět neuniklo, co nemělo...

Je to teprve pár let, co se herec ukázal svým fanouškům úplně nahý. Když kolem sebe máchal ručníkem, tak odhalil víc, než jeho příznivci čekali. V hlavní roli pak bylo nečekaně jeho mužství. Celou situaci vzal Jiří s nadhledem. "Mám malýho pinďoura, ale jsem šťastnej," vtipkoval tehdy během koronavirové pandemie.

Vytrvalost Jiřího Langmajera v otužování fanoušci dál obdivují. „Pane Langmajere, vy prostě jedete bomby. Jste výbornej a nepolevujete,“ vzkázal obdivovatel. „Klobouk dolů,“ napsal další. „Tomu říkáme koule v ledu,“ vtipkovali fanoušci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám