Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jiří Krampol (85) je stále hospitalizován ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí. Daří se mu ale lépe, a tak byl přeložen na metabolickou JIP. Z nemocniční postele už s úsměvem na rtech zapózoval fotografům.

Krampol si podle informací Super.cz vzal před spaním lék na úzkost, upadl po něm ale do bezvědomí. Naštěstí ho zachránil kamarád, který bydlí ve stejném baráku jako on a Krampola našel doma v bezvládném stavu. Okamžitě zavolal záchranku a tím herci zachránil život.

Krampola sice trápí kašel, což souvisí s jeho chronickými problémy s průduškami a nedávným zápalem plic, brzy ho prý ale pustí domů. Oblíbený bavič patří ke „zlobivým pacientům“, kteří doma moc neposedí a milují společnost. Tentokrát by ale Krampol měl přeci jen víc odpočívat, ač mu to není vůbec vlastní.

„Nejsem workoholik, ale doktoři mi říkali, že musím víc odpočívat. Jestli pro někoho je odpočinek, že si sedne do křesla, vezme si lahvové pivo a čumí na televizi, tak pro mě to odpočinek není, ale je to za trest. Pro mě je odpočinek, když je někde sranda,“ řekl nedávno Super.cz herec, který je letos ve špitále pomalu více než doma.

V nemocnici rehabilitoval se zraněným kolenem a nedávno si poležel se zápalem plic. Pár dní po propuštění mu pak nesedl zmíněný prášek a zkolaboval. Doufejme, že nyní bude český hlas slavného Belmonda konečně v pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám