Hlavní obsah
Článek

Bývalý vězeň Jiří Kajínek (63) se oženil. Vzal si svou dlouholetou partnerku Magdu Gubovou. Kajínek se ženil ve čtvrtek, tedy v den, kdy mu skončila sedmiletá podmínka. A právě před sedmi lety byl na základě milosti od tehdejšího prezidenta Miloše Zemana propuštěn z vězení, kde si odpykával doživotní trest.

Kajínek si odseděl celkem 23 let, odsouzen byl za dvojnásobnou nájemnou vraždu a těžké ublížení na zdraví, vinu vždy popíral a svůj proces by rád obnovil. Svatba se konala v Klenotnici na Staré radnici v Brně.

„Bylo to skvělé, úžasné. Svatba pro mě byla premiéra. Vzal jsem si nádhernou ženu, které si vážím a kterou miluji,“ řekl Blesku Kajínek, který se s psycholožkou Magdou zná 47 let.

„Žijeme nádherný, pohodový život, žijeme si tak, jak chceme, na nic se neohlížíme. Jsme spokojení,“ řekl před časem Super.cz nejslavnější český vězeň, který se na svobodě věnuje celé řadě zálib.

„Chodím hrát poker na pokerové turnaje, chodím na ryby, na střelnici, máme úžasného psa, takže ho venčím. Sleduji i sociální sítě a občas natočím nějaké video na YouTube,“ nechal se slyšet.

Další články

Načítám