Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná Katie Holmes (45) vyměnila ve středu večer oblíbené volné tepláky a mikinu za večerní šaty. A svým výběrem povětšinou stydlivá herečka hodně překvapila. Na akci uspořádané v New Yorku k 50. výročí působení italské značky Bulgari na americkém trhu zvolila černé šaty s asymetrickými klíny s pořádným výstřihem.

Účastníkům akce ani přítomným fotografům navíc neušla absence podprsenky. Těžko říct, zda se jednalo o náhodu, nebo se Katie rozhodla oslavit s menším předstihem takzvaný No Bra Day (Den bez podprsenky) připadající letos na čtvrtek 13. října.

Stále usměvavá maminka šestnáctileté Suri, kterou má s exmanželem Tomem Cruisem, ve splývavých šatech působila uvolněně a sebejistě, navzdory skutečnosti, že podobně odvážný model si na ní snad ani nepamatujeme. Holmes se většinou i na společenských akcích objevuje oblečená v pánském stylu.

I když zrovna před dvěma týdny herečka rovněž překvapila na pařížském týdnu módy v korzetových bílých šatech odhalujících její dekolt. Tam ji navíc doprovázel její přítel Bobby Wooten III., který má tak možná v hereččině změně šatníku také trochu prsty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám