Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na středečním předávání hudebních cen BRIT v Londýně, které jsou britskou obdobou amerických Grammy, se to jako vždy hemžilo slavnými tvářemi, z nichž se tou nejopěvovanější právem stala zpěvačka Adele. V celé té změti celebrit by se možná mohlo zapomenout na autorku letošních cen, kterou se stala britská designérka a návrhářka Pam Hogg. Ona si ovšem pozornost pojistila jinak...

Jako doprovod si na ceny vzala modelku, kterou oblékla do jednoho z vlastních modelů z nejnovější kolekce na podzim a zimu 2015/2016. Tu Hogg představila v pátek během londýnského týdne módy.

O Pam, u níž nikdo pořádně neví, kolik je jí vlastně let, je známo, že její kreativita překračuje možnosti a kuráž absolutní většiny populace. Její modelky se tak musí smířit s tím, že po mole chodí s holými zadnicemi a mnohdy i přední částí těla. Asi proto nikoho nepřekvapí, že jejími stálými zákaznicemi jsou umělkyně jako Lady Gaga či Lily Allen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám