Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O dojemnou vzpomínku z rodinného archivu se Anna K. (59) podělila s fanoušky. Zpěvačka sdílela snímky z dětství se svou maminkou. Ta zemřela, když bylo zpěvačce teprve devatenáct let.

„Dnes by moje milovaná maminka měla narozeniny…Nejhodnější člověk, kterého jsem ve svém životě poznala,“ svěřila se emotivně zpěvačka. „Její velké srdce, plné lásky a obětavosti pro druhé, vydrželo pouhých 44 let. Moc mi chybíš maminečko a budeš chybět napořád,“ napsala k dojemnému vzkazu Anna K., jejíž maminka zemřela na rakovinu prsu.

Stejnou diagnózu si před lety vyslechla sama zpěvačka. Boj se zákeřnou nemocí se jí podařilo vyhrát hned dvakrát. Zpěvačka se v den maminčiných narozenin pochlubila skvosty z rodinného archivu. Na fotkách je ještě bezstarostné vysmáté batole.

„Je a bude stále s tebou a navždy ve tvém srdci…,“ napsala Anně ke vzkazu kolegyně Bára Basiková. Zpěvačka Martina Pártlová pak poslala srdíčko. Svým vzkazem dojala Anna K. i své fanoušky, kteří se podělili o své životní příběhy. „Hlídá a dává na Vás pozor shora a určitě ví, že jí milujete,“ napsala jedna ze sledujících na sociální síti. „Krásné vyznání a nádherná maminka, Aničko,“ stálo v další z mnoha zpráv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám