Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a herečka Cary Delevingne (31) aktuálně nezažívá nejšťastnější období. Její dům v Los Angeles zachvátil požár a i přes úsilí hasičů z něj zbyly jen trosky! Světoznámá hvězda poté na sociální síti sdílela záběry hořící nemovitosti a děkovala hasičům a všem zúčastněným za jejich snahu a nasazení.

Požár podle hasičů vznikl v zadní části domu v pátek ráno. Poté se rychle rozšířil. I přes dvouhodinové úsilí záchranných složek z rozlehlého patrového domu, u nějž nechyběl ani bazén a příslušenství, zbyl jen popel a majitelce oči pro pláč.

V pátek odpoledne pak Delevingne sdíla na svém Instagramu krátké video, v němž poděkovala všem, kteří zareagovali na nouzovou situaci. „Z celého srdce děkuji hasičům a lidem, kteří přišli pomoci,“ napsala. Sdílela také fotografii svých dvou koček, o kterých se do poslední chvíle nevědělo, jestli se neztratily v ohni. „Mám zlomené srdce. Nemůžu tomu uvěřit. Život se může změnit mrknutím oka, tak si važte toho, co máte,“ nechala se slyšet. Později s úlevou oznámila, že její mazlíčci byli zachráněni. „Jsou naživu! Děkuji hasičům,“ napsala k fotce chlupatého páru.

Příčiny požáru se nyní vyšetřují. Sousedé se pro Fox’s Good Day LA svěřili, že z místa zaslechli zvuk, který připomínal explozi a řinčení skla.

Reklama

Další články

Načítám