Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci Leoš Noha, Barbora Mottlová či Eva Decastelo za sebou mají premiéru hry Natěrač na Letní scéně Harfa. Protagonisté si oddechli, dopadla dobře. „Premiéra je vždycky trošku na nervy, ale jakmile představení začne, okamžitě zmizí. Natěrač nás chytil hned od začátku zkoušek, je to skvělá komedie a doufám, že se lidem líbila,“ řekla Mottlová.

Ta se zmíněnými kolegy bude o vztazích, nevěře, partnerském trojúhelníku hrát celé prázdniny, poté se přesunou do divadla Gong.

Možnost dovolené jim tak odpadá. „Když se mi naskytla šance zahrát si v téhle skvělé komedii Donalda Churchilla, nebylo co řešit. My holky si ten bláznivý trojúhelník na jevišti užíváme a hodně nás to představení baví. A dovolená? Ta nemusí být přece jen v létě, jsou i jiné měsíce, kdy se dá užít a prožít,“ míní Eva Decastelo, které scénář předepisuje poměrně odvážné pózy, jež by každá herečka nevzala. Ale Eva, ta se nestydí.

Svlékat se musí i Leoš Noha, který před publikum předstupuje v trenkách.

Reklama

Další články

Načítám