Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanynky jednoho z nejpopulárnějších hudebníků Bruna Marse (38) by mohly zpozornět. Vztah jejich idolu, který strávil dlouhých třináct let s modelkou Jessicou Caban (41), údajně prochází velkou krizí. Pár společně dokonce netrávil ani Vánoce a Silvestra.

Bruno Mars má hodně nabitý program kvůli svému turné, kvůli němuž spolu pár tráví minimum času. Podle jednoho z jejich přátel v podstatě žijí oddělené životy.

„Bruno a Jessica už spolu netráví čas, je to opravdu smutné. Žijí oddělené životy, takže pro jejich vztah to nevěstí nic dobrého. Přijde mi, že to mezi nimi skřípe,“ sdělil zdroj s tím, že toho spolu zažili hodně, ale že si není jistý, zda budou tentokrát schopní vztah zachránit.

Rodák z Havaje a zpěvák hitů Just the Way You Are, Grenade, Nothin’ on You či Billionare je v současnosti v Tokiu, kde má naplánovaných několik vystoupení, následně letí zpátky do Spojených států, kde bude koncertovat v Los Angeles.

S Jessicou se potkali náhodou v roce 2011 v jedné newyorské restauraci, kde si jí Bruno všiml a odhodlal se ji oslovit. Dosud žili v domě v Hollywood Hills společně s jejich psem Geronimem.

O vztahu ovšem Mars nikdy moc nemluvil. Krátce jej okomentoval v rozhovoru pro magazín Rolling Stone v roce 2016. Když se jej zeptali, zda někdy Jessicu požádá o ruku, poněkud vyděšeně odpověděl: „Ježíši! Ona je moje nejlepší kamarádka. Můj přístav. Co je na tom špatného? Jsme jednoduše šťastní.“

Související témata:
Bruno Mars
Jessica Caban

Reklama

Další články

Načítám