Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 1997 Terezie Dobrovolná (49) se ve společnosti příliš nepohybuje. Maminka tří dětí a partnerka miliardáře Davida Berana vyrazila na Česko-Slovenský ples. Jedna z nejslavnějších Miss historie vypadala skvěle.

„V takhle velké společnosti jsem po dlouhé době. Šaty jsem si půjčila od Petry Pilařové. nebyla žádná příprava. Přišla jsem, viděla jsem, trošku se poupravily. Doufám, že se v nich budu dnes cítit dobře,“ řekla Super.cz bývalá královna krásy.

Stále si udržuje velmi štíhlou postavu. „Jsou to geny, ale cvičím. Každý schod vítám. Dnes jsem se líčila ve čtvrtém patře, tak jsem si to vyběhla nahoru dolů. Snažím se spát, zdravě jím a cítím se dobře,“ vysvětluje maminka tří dětí, kterým je devatenáct, sedmnáct a šest let.

Protože nejmladší potomek už nastoupil do základní školy, rozhodla se naplno věnovat práci.

„Vystudovala jsem psychologii, ale dlouhá léta jsem se tomu nevěnovala. Teď už si chci začít budovat svoji kariéru po dětech, našla jsem se v koučování a muzikoterapii. Rozvíjím se v tom, dává mi to smysl, naplňuje to mě i mé klienty,“ dodala Dobrovolná.

Další články

Načítám