Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlastina Svátková nedávno překvapila fanoušky informací, že z ní je opět vdaná paní. A následně přidala i pár dalších, vztahujících se k jejímu velkému dnu. Zaskočila nás třeba tím, že přiznala, že její dnes již manžel Jiří Kounický svatbu zařídil téměř bez jejího přičinění.

„Tohle je výhoda, když si berete producenta. Oni jsou velmi adaptabilní a schopni zařídit i takřka nemožné,” smála se herečka a dodala: „I paní, která nás oddávala, se divila, že vidí prvního muže, který sám zařídil svatbu."

Jedna z hlavních hvězd filmu Gangster Ka do poslední chvíle nevěděla, jak vše bude vypadat, kde se bude konat obřad a hostina a kdo na veselku dorazí.

Nakonec se celá svatba uskutečnila během dvou dnů. První část se odehrála 21. října v pražské botanické zahradě jen se svědky a další den si pár řekl znovu 'ano' již před zraky přátel a rodin ve starém mlýně v Hoffmanově dvoře.

„Oddával nás kamarád převlečený za faráře, který kvůli tomu dorazil až z Kanady. Jelikož nás znal, tak říkal věci, které byly více citové, co souvisí s naším životě,” popsala Vlastina Svátková s kouzelným úsměvem a zasněným pohledem jeden z nejšťastnějších momentů v životě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám