Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před rokem ukončila tenisovou kariéru a před půlrokem porodila dceru Isabelle. Bývalá tenisová hvězda a grandslamová vítězka ve čtyřhře Andrea Sestini Hlaváčková se ukázala v plavkách. I když se necítí být ve formě, tělo má samý sval a vypadá skvěle.

"Jdu s kůží na trh, a to doslova. Vůbec se necítím v plavkách a žádný filtr tomu nepomůže, ale říkám si, že někomu třeba udělá radost, že nejsou všichni na pláži a u bazénu vysekaní, hladcí a dokonale opálení s perfektním make-upem i vlasy. Tohle je prostě letos moje bikini body a ostatním tleskám," napsala fanouškům Andrea.

Z pozice maminky pak dodala, že je velmi náročné rodinu sbalit na pláž. Doba, kdy si brala jen osušku a opalovací krém, je minulostí. "Instagram versus realita. Vydat se dopoledne na pláž dostává úplně nový rozměr. Pití, krém, klobouček, svačinka, jídlo, ručníky, plenky... Nebaví mě to balit, natož všechno vypisovat, prostě tyhle fotky bezstarostných maminek na pláži jsou fejk jak bejk," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám