Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejkrásnějších českých hereček Simona Lewandowska na premiéře nového filmu Aristokratka ve varu doslova zářila. Vynesla modrý kostýmek, který jí neuvěřitelně sekl. Žádný speciální model na míru, oblek vzala ze šatníku svojí maminky.

„Jsem lehce nemocná, nechtěla jsem si brát šaty, aby mi nebyla zima. Tak jsem si půjčila oblek od maminky. Maminka už tu někde sedí. Já si od ní často oblečení půjčuji, ona ho má lepší než já,“ prozradila Simona.

Herečka má dokonalou postavu. V minulosti se dotkla i profese modelky. „Byla jsem v agentuře, občas jsem něco nafotila. Ale nebyla jsem podle mě modelka nikdy. Bylo to okrajově,“ vysvětluje.

Ve filmu si zahrála se svým bývalým partnerem Zdeňkem Piškulou. Stále mají hezký vztah a pro natáčení bere blízký bývalý vztah jako plus. „Jde to udržet. Naopak se to tím dá ještě víc vyčistit. Je určitě vždycky lepší, když se ti herci znají,“ dodala Lewandowska.

Další články

Načítám