Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Tereza Martincová řeší vážné zdravotní problémy. I proto je nyní v Česku místo kurtů po světě. Snaží se vyhnout operaci, co to jde. Bojí se ale, že bez ní návrat do velkého tenisu nepůjde.

„Bojuji se zraněním. Bráním se operaci, jak to jen jde, snažím se najít cestu, jak se vrátit, ale je to běh na dlouhou trať. Taky už nejsem nejmladší. Doufám, že najdu cestu, abych mohla nějaký pátek ještě hrát,“ řekla Super.cz jedna z nejkrásnějších českých tenistek.

„Jde o zranění pravého zápěstí. Je tam zlomená kost, výrůstky, výrůstek, který leží na nervu. Musí se vše rozřezat, vyndat, upilovat, je to velký zásah. A jde o ruku, kterou hraju,“ vysvětluje proč se snaží vyhnout operaci.

„Určitě to zkusím vymyslet do konce sezony bez operace, pokud to bude nevyhnutelné, tak pak bych operaci podstoupila. Vrátit bych se pak určitě k tenisu chtěla. To určitě,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám