Hlavní obsah
Článek

Tak tohle je ukázka skutečně idylického vztahu. Herečka Millie Bobby Brown a Jake Bongiovi (22) se už tři roky milují bez sebemenší krize a jeden druhého neustále opěvují. V poměrně nízkém věku se zasnoubili a teď už si řekli své ano.

Jake Bongiovi je svému slavnému tátovi nejen podobný, ale jak se zdá, jde v jeho šlépějích, i co se týče vztahu. Zpěvák je už od roku 1989 ženatý s Dorotheou Hurley a společně vychovali čtyři děti, Stephanii (30), Jesseho (29), Jakea a Romea (20). A ty vzor celoživotně šťastného manželství bez chyb chtějí kopírovat. Zasnoubeni jsou Stephanie a Jesse, Jake už do toho dokonce praštil.

Svatba modela a herečky, která se proslavila v seriálu Stranger Things jako Jedenáctka neboli Eleven, nebyla žádným překvapením. Partneři se opěvují po celou dobu svého vztahu, který začal v roce 2021, a loni v dubnu ohlásili zásnuby. „Miluji tě už tři léta, chci je všechny,“ vyznala se herečka, která nedávno přála svému milému k narozeninám a pro změnu napsala, že datum jeho narození je jejím oblíbeným dnem. O ruku pak Jake Millie požádal romanticky pod vodní hladinou při potápění. Jediným kazem na romantice tehdy bylo, že jí chtěl věnovat maminčin prsten, ta mu ho však nepůjčila, protože se bála, že ho utopí.

A teď přišla zpráva o tom, že už jsou Millie a Jake svoji. Svatba proběhla jen rodinném kruhu a herečka svěřila, že si chce její podrobnosti nechat pro sebe. Novomanželé složili své sliby a jsou oficiálně svoji, dle informací deníku Daily Mail se ale v Americe chystá ještě větší svatba, kterou si užije i širší rodina a přátelé páru. Jon Bon Jovi se také nedávno svěřil, že na svatbě svého syna zahraje. Jestli už ovšem zazpíval během malého obřadu, nebo si své vystoupení schovává až na větší veselku, známo není.

Další články

Načítám