Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Kateřině Sokolové (35) v následujících několika týdnech opět mnohokrát uslyšíme.

Kráska, která byla zvolena v roce 2007 nejkrásnější Češkou, totiž dostala jedinečnou příležitost od Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech a její nadační fond pomáhající lidem trpících autismem Auttalk se stane oficiální charitou, kterou filmová přehlídka podpoří. Sokolová tak přebírá štafetu po Tereze Maxové, Taťáně Gregor nebo Heleně Houdové.

„Mám z této spolupráce velkou radost a na letošní ročník se už moc těším. Je to pro náš fond skvělá příležitost, jak získat nejen více peněz pro pečující rodiny, ale i zviditelnit problematiku autismu,” nechala se slyšet Kateřina, která v posledních letech festival navštěvovala téměř každý rok. „Je skvělé, že mohu letos spojit příjemné s užitečným, na letošní ročník se moc těším,” říká Sokolová, která kvůli této spolupráci nafotila propagační snímky.

Modelku na zahájení festivalu a na otevření Moët Lounge podle všeho nedoprovodí její partner Pavel Kyllar, který raději zůstává v pozadí, ale garde jí bude dělat sestra. „Moje sestra žije na Slovensku a vídám ji málo, tak teď si to spolu o to víc užijeme,” říká Katka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám