Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve čtvrtek proběhla v Los Angeles premiéra filmu Babylon a hlavní hvězda snímku Margot Robbie (33) dorazila na červený koberec s půvabnou maminkou Sarie Kessler (65). A hned je jasné, po kom má na Oscara nominovaná herečka tak krásný úsměv.

Fyzioterapeutka Sarie se pyšní velmi mladistvým vzhledem a s dcerou se sladila do černé. Zatímco Margot vynesla model značky Alaia s průstřihy, její maminka o něco umírněnější, ovšem neméně slušivý.

Sarie vychovala Margot a její tři sourozence jako svobodná matka a vždy svou dceru podporovala v jejím snu stát se herečkou. Jsou si také velmi blízké.

Robbie v rozhovoru pro australský Vogue z roku 2019 svěřila, že svou první výplatu za roli utratila za maminku. „Dlužila jsem ti to,“ vzkázala matce, která ji pro magazín zpovídala. „Všechno, co jsem ti dlužila, jsem si pečlivě zapisovala a s každým šekem jsem ti kus dluhu splatila. Ale ten papír jsem si nakonec nechala, bylo skvělé na konci vidět, že jsem splatila všechno,“ dodala herečka.

Historické drama Babylon, v němž se objeví také Brad Pitt, Olivia Wilde nebo Tobey Maguire uvidíte v českých kinech od 19. ledna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám