Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devětašedesátiletý zpěvák a skladatel Elton John se v pondělí nenechal zahanbit mladšími profesionály a při hře během charitativního tenisového zápasu ze sebe vydal všechno. Výjimečně si dokonce odložil i brýle, doplněk už léta neodmyslitelně patřící k jeho image. Když tak učinil, mnohé překvapilo, jak pod nimi vlastně hudební legenda vypadá...

Zpěvák Elton John jednoznačně patří mezi celebrity, které se nejvíc angažují v charitativní činnosti. Každoročně například pořádá párty k udílení Oscarů, kdy výtěžek putuje do jeho nadace bojující proti nemoci AIDS. Tentokrát si Elton za účasti mnoha dalších hvězd zahrál na dobročinném tenisovém turnaji v Caesars Palace v Las Vegas. Vybrané peníze opět podpoří jeho nadační fond.

Pozvání na tuto jedinečnou akci neodmítla řada tenisových es včetně těch z let minulých jako Martina Navrátilová, John McEnroe, Mardy Fish či Andy Roddick. Ze současných hvězd jmenujme například Mariu Šarapovovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám