Hlavní obsah
Článek

Tajemství dokonalého pozadí Pippy Middleton (40), jehož úžasné tvary v posledních týdnech pobláznilo svět, bylo konečně odhaleno.

Podle britských médií ho vyzradila samotná sestra novopečené vévodkyně z Cambridge Kate (42) na stránkách svého oblíbeného fitness centra Parson's Green v Londýně. Pippa totiž zcela propadla cvičení pilates a je na něm přímo závislá!

„Pro toho, kdo je pořád v pohybu, je pilates nádherným únikem z uspěchaného života v Londýně,“ prozradila švagrová prince Williama (41). Pro tu je prý návštěva této malé londýnské tělocvičny „každotýdenní nutností“.

„Ať už je sedm ráno nebo sedm večer, vždy se pak cítím klidná, svěží a posílená,“ napsala Pippa a svěřila se, že za poslední měsíce se jí zpevnila postava a zlepšilo držení těla, za což je vděčná své cvičitelce Margot.

„Od dýchacích technik a svalového napětí až po celkovou pružnost a relaxaci. Mé cvičení pilates se stalo něčím jako každotýdenní nutností, která mě udržuje v kondici, šťastnou a plnou energie,“ vyznala se.

Další články

Načítám