Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Izraelské herečce Gal Gadot (38) se po celých devět měsíců podařilo utajit před světem svůj požehnaný stav. Představitelka Wonder Woman se o velkou novinu podělila na svém Instagramu, kde sdílela snímek, jak se mazlí se svým novorozeným miminkem.

„Moje malá holčičko, vítej. Těhotenství nebylo jednoduché, ale zvládli jsme to. Přinesla jsi do našich životů tolik světla, naplňuješ tak své jméno Ori, což v hebrejštině znamená ‚moje světlo‘. Naše srdce jsou plná vděčnosti. Vítej v holčičím domě. Tatínek je taky docela fajn,“ připsala k fotografii oblíbená herečka a zažertovala na účet svého manžela Jarona Varsana, jehož označila v příspěvku.

Gadot se tak stala již čtyřnásobnou maminkou, a jak je z příspěvku zřejmé, i napočtvrté se jim narodila dcera. Společně již vychovávají dvanáctiletou Almu, šestiletou Mayu a dvouletou Daniellu.

Herečka se před dvěma lety rozpovídala o svých porodech a mateřství v rozhovoru pro magazín InStyle. „Začala jsem jako mladá. Bylo mi 25, když jsem byla těhotná s Almou. Vždycky jsem chtěla být mladá matka. Jo, tři děti, to není žádná sranda. Bůh jim žehnej, ale je to tolik práce,“ nechala se slyšet a překvapila i svým básněním o porodech.

„Kdybych mohla, dělala bych to každý týden. Je to tak kouzelné. Budu upřímná, vždy si beru epidurál, takže to není tak bolestivé. Ale ta chvíle, kdy cítíte, že tvoříte život, to je neuvěřitelné. Těhotenství jsou pro mě ale těžká, je mi špatně a mám migrény. Nejsem prostě ve své kůži,“ dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám