Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Nikol Štíbrová (37), provdaná Leitgeb, nedávno pomohla s vybráním více než stomilionové částky na sbírku pro nemocného Martínka. Za své aktivity v oblasti charity navíc v Senátu obdržela medaili.

Nyní potěšila i řadu svých fanoušků, kterým se pochlubila momentkou z dovolené. S dětmi a manželem si dopřávají dovolenou na Sardinii, kde panují příjemné letní teploty. Nikol šla s kůží na trh a neváhala se ukázat v plavkách.

Nikol Štíbrová si užívá pohodu na dovolené.

„Buongiorno! Je to tu bájo, kdyby tu byl pan Meruňka a školka, je to dokonalý. Školka klasicky od 8 do 17 jako. Nevadí. Odpočinem si nikdy jindy. Nikdy. Jindy,“ vtipkovala jako vždy dobře naladěná Nikol. Když ale v Senátu přebírala medaili, humor ji prý přešel. Přiznala, že byla hodně nervózní.

„Klepaly se mi nohy, tekl mi čůrek po zádech, styděla jsem se. Když jsi mezi lidmi, kteří fakt něco v životě dokázali, je ti trapně. Pořád dělám věci jen na Instagramu,“ řekla skromně sympatická blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám