Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konkurzu na muzikál Čarodějka, kde usiloval o roli floutka Boqa, nás zpěvák Jakub Hübner, jehož známe už z několika muzikálových produkcí Františka Janečka (79), pozval na svůj vlastní křest. Natočil dva klipy a jeho hlas zazní hned na dvou deskách, jednak na sólové, a pak na výběru skladeb z Plesu upírů.

"Sólová kariéra byla vždycky můj prvotní záměr a velmi jsem po ní toužil. V dubnu završím třicítku, což jsou takové hezké kulatiny, tak jsem rád, že se mi něco takového v životě povedlo," byl spokojený po křtu. Nicméně i na jeho vlastní desce některé muzikálové melodie zazní, a překvapivě také duet z již zmíněné Čarodějky, tedy v originále Wicked.

"Je to hříčka osudu, protože když jsme tuhle písničku natáčeli, tak jsme vůbec netušili, že pan producent Janeček chce tenhle muzikál přivézt do Česka. Byla to opravdu náhoda," tvrdí Jakub, který měl ve chvíli, kdy se deska křtila, za sebou druhé kolo konkurzů na Čarodějku a čekal na resumé, zda jej v tomto skvělém muzikálovém díle uvidíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám