Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Producenta manažer Janis Sidovský se zpěvákem Pavlem Vítkem (61) patří k nejstabilnějším párům v českém showbyznysu. Jsou spolu téměř čtyřicet let a jsou registrovanými partnery. Nedávno sněmovna podpořila manželství pro všechny a návrh poslala do druhého čtení. Slavný pár doufá, že brzy se tak stanou manželi.

Já doufám, že se budeme konečně po těch 36 letech moc vzít. My jsme uzavřeli partnerství, ale to je jen, že můžete za partnera chodit na poštu, dostanete informace o zdravotním stavu, ale to je všechno. Je správné, aby manželství bylo pro každého, kdo má zájem žít v trvalém vztahu,“ svěřil se Janis Super.cz.

A jak by si slavný producent představoval svatbu? „Když jsme uzavírali partnerství, tak jsme měli 300 hostů, tady na Karlštejně. Zpíval tu Karel Gott (†80), Ilona Csáková (53), Eva Pilarová (†80), Monika Absolonová (47). Byli tu herci, herečky. Přivezl nás starý Bentley z roku 1952, tak to už asi nezopakujeme, ale že bychom řekli Dianě Ross, aby přijela zazpívat,“ smál se Janis.

My si s ním povídali právě na zmíněném hradu Karlštejn, kde proběhl další ročník velkolepého galavečeru Královny popu. Janis, jako autor projektu, se rozhodl, že se má jednat o poslední ročník. „Uzavírá se velká třiadvacetiletá historie. Rozhodl jsem se na základě průzkumů, že aby někdo splňoval být královnou popu, tak těch zpěvaček je čím dál méně. Jsou skvělé, mladé, ale ještě to nejsou královny popu a jestli chci udržet ten kredit, tak už musím skončit,“ dodal Janis Sidovský.

Reklama

Další články

Načítám