Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Chýlková (60) se už od léta pilně připravuje na letošní řadu StarDance. Tančit bude po boku bývalého porotce Jana Tománka. Veškerou další práci přizpůsobila tomu, že celý podzim protančí.

„Udělala jsem vše pro to, abych se mohla věnovat jenom StarDance. Od konce července trénuji, to znamená, že jdu na trénink, pak přijdu domů, kde ležím, pak zase trénuji nebo jdu na masáž a nedělám nic jiného. Teď se mi do toho trochu plete divadlo, ale zase tolik toho není,“ svěřila se Super.cz herečka, kterou jsme potkali na křtu knihy Josefa Maršálka, kde byla jednou z kmoter.

Na akci v Divadle Lucie Bílé se setkala i s dalšími kolegy ze StarDance a společně pak spěchali na první zkoušku na pražském Výstavišti. S nervozitou zatím herečka nebojuje. „Nejdu nikoho přesvědčit, že se od teď začnu věnovat tanci a uvidí mě jenom jako tanečnici. Já si jdu prostě zatancovat. Teď nervózní vůbec nejsem, už se vlastně hrozně těším,“ svěřila se Ivana, která bude mít v publiku manžela i syna Jáchyma.

„Ano, přijdou, jsem tam díky nim, protože mě do toho víceméně natlačili, tak doufám, že je pobavím,“ řekla Chýlková, která by ráda na parketu zúročila vše, co se za poslední měsíce stihla naučit. „Chtěla bych tancovat co nejdéle, abych si co nejvíc zatancovala. Když vypadnete po druhém nebo třetím kole, tak si moc nezatancujete, to by mi bylo líto. Ale uvidíme,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám