Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do kin se snímek Wonka dostane až na konci roku, Hugh Grant (63) však diváky nadchnul už nyní, když se krátce objevil na konci traileru. Hvězdný britský herec si zahrál umpa-lumpu, trpaslíka se zelenými vlasy, který si za práci nechává platit kakaovými boby, a fanoušci jsou bez sebe.

„Říkal jsem si, jestli je další film o Wonkovi nezbytný, ale teď mě máte, chci víc umpa-lumpy Hugha Granta," „Nebudu lhát, jsem posedlý Hughem Grantem jako umpa-lumpou“ nebo „Samozřejmě, že Hughu Grantovi dali takovou roli, jen se na něj podívejte. Je zrozený na to být umpa-lumpa“, komentovali fanoušci.

Snímek bude pojednávat o cestě Willyho Wonky, kterého si zahrála jedna z největších hereckých hvězd současnosti Timothée Chalamet (28), za snem o tom stát se uznávaným čokolatiérem a majitelem slavné továrny na čokoládu. Kromě zmíněných si v něm zahrají také Rowan Atkinson nebo Olivia Colman.

Chalamet je třetím filmovým Wonkou. Následuje Genea Wildera (1971) a Johnnyho Deppa (2005).

Trailer k filmu Wonka

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám