Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco loni odnesl slavičí večer Karlos Vémola (38), letos si moderátorská dvojice Ondřej Sokol (52)Aleš Háma (50) vzala na paškál Jaromíra Soukupa (55). Ten na slavnostní galavečer dorazil s dcerou Natálií. Jeho expartnerka Agáta Hanychová (38) byla sice pozvána, ale nestála o konfrontaci a zůstala doma.

Na to, že o reklamním breaku opustí sál i mediální magnát, když se probíral prodej poloviny jeho televize anebo právě rozchod s Agátou, sázeli mnozí. On ale nálož vydržel a po přenosu poskytl rozhovor Super.cz. „Mně to nějak zvlášť nevadí. Je to zvláštní typ humoru, který oni mají. Neurazilo mě to, jsem v pohodě. Je to takováhle show, a ten humor k tomu patří. Já samozřejmě tušil, že něco bude,“ tvrdil.

„Akorát víte co? Když umím rány rozdávat, tak je musím umět taky přijímat. Tak uvidíme,“ krčil rameny Soukup, který už se o Hámovi a Sokolovi také zmiňoval ve svých pořadech v ne zrovna pochvalném módu. „Přesně tak. A není to žádná válka, ale přátelské pošťuchování,“ uvedl na pravou míru diskuze o tom, že spolu pánové bojují.

Na to, že jeho bývalá partnerka nepřišla na předávání Slavíků kvůli tomu, aby se s ním nepotkala, reagoval smířlivě. „Agáta je máma mého dítěte, tak k tomu nic říkat nebudu. Nechci, aby to bylo dezinterpretováno nebo interpretováno jinak, než to myslím. Teď to myslím vlídně. Bez komentáře,“ uvedl. Gesto, kdy ukázal při předávání malé Rozárky na Agátu prostředníček, což zachytili paparazzi, také odmítl komentovat.

Reklama

Další články

Načítám