Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Soukup (55) prolomil hradbu mlčení. Poprvé od neděle, kdy Agáta Hanychová (38) oznámila světu, že se rozešli, promluvil. Dosud nereagoval na zprávy ani se nevyjádřil na sociálních sítích. První slova o rozchodu s Agátou pronesl ve své televizi Barrandov v pořadu VIP svět.

"Agáta oznámila rozchod, s Agátou netvoříme pár. S údivem jsem sledoval, kolik nenávisti kolem mě je. Jak jsem byl Agátě nevěrný, jak zkrachujeme. Přijde mi to přes čáru," řekl na úvod Soukup.

"Prý jsem byl Agátě nevěrný s Terezou Mátlovou (48). Neviděl jsem ji rok a půl. Nevím, co to má znamenat. Někdo si to vymyslel, aby mi ublížil a také Agátě. To mě štve," doplnil mediální magnát.

"Pak mě kontrolovala policejní jednotka, že převážím drogy. Jak člověku ještě mohou ublížit? Co by se ještě mělo stát? Zastřelit mě, zapálit mi dům, zničit mě... Co jsem komu udělal," ptá se Soukup.

Dál se k rozchodu vyjadřovat nechtěl. "Mám hranici, soukromí je soukromí, mám hranici, kam veřejnost nepustím," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám